Kábelek, vezetékek, szerelvények és infrafűtés

Fő profilunk bármilyen általános és speciális (erős- és gyengeáramú, elektronikai és adatátviteli, olaj- és vegyszerálló, halogénmentes, hőálló, hőkompenzációs stb.) kábelek és vezetékek, valamint általános villanyszerelési anyagok, csövek, csatornák, lámpák forgalmazása.
Specialitásunk a különböző felhasználási területeken alkalmazott spirálkábelek beszerzése, gyártatása. Termékeinket főleg német és osztrák cégektől szerezzük be.
Infrafűtés technológia – Különböző méretű és kivitelű infrapaneleket és infrasugárzókat kínálunk vásárlóinknak akár raktárról,
vagy rövid szállítási határidővel.

MIÉRT ÉRDEMES ONLINE AJÁNLATOT KÉRNIE?

Könnyen és gyorsan kitöltheti online ajánlatkérőnket, így kollégáink már az Ön konkrét igényeinek ismeretében, felkészülten tudják felvenni Önnel a kapcsolatot egy konkrét, szakmailag is előkészített árajánlattal.

Kérje ajánlatunkat most!
  • HELUKABEL képviselet

Fő beszállítónk a német székhelyű HELUKABEL nemzetközi kábelgyártó és forgalmazó, amelynek magyarországi képviselete vagyunk. A HELUKABEL raktári programjában több mint 30.000 féle árucikk található – a kábeleken kívül csatlakozók, tömszelencék, saruk és egyéb szerelési anyagok. Vállalkozásunk alapelve, hogy gyors, megbízható és pontos szállítással, a gyártók színvonalával egyenértékű szolgáltatással tudjuk a vevők igényeit kielégíteni. Mindezt a lehető legjobb áron, igény és megegyezés szerint házhozszállítással is vállaljuk.