Bemutatkozik a LINZI Kft.

Cégünk, a LINZI Kft. családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét Budapesten, a XIX. kerületben. Sokéves munkánk eredményeképpen ma már jelentős raktárkészlettel, és rendszeres importjárattal tudjuk gyorsan kielégíteni vevőink igényeit.

Fő profilunk bármilyen általános és speciális (erős- és gyengeáramú, elektronikai és adatátviteli, olaj- és vegyszerálló, halogénmentes, hőálló, hőkompenzációs stb.) kábelek és vezetékek forgalmazása, amelyek mellett általános villanyszerelési anyagok, csövek, csatornák, lámpák beszerzését is vállaljuk, illetve korszerű infrapaneleket és spirálkábeleket is forgalmazunk.

Termékeinket főleg német és osztrák cégektől szerezzük be.

Fő beszállítónk a német székhelyű HELUKABEL nemzetközi kábelgyártó és forgalmazó, amelynek magyarországi képviselete vagyunk.

HELUKABEL képviselet

A HELUKABEL raktári programjában több mint 30.000 féle árucikk található – a kábeleken kívül csatlakozók, tömszelencék, saruk és egyéb szerelési anyagok.

Vállalkozásunk alapelve, hogy gyors, megbízható és pontos szállítással, a gyártók színvonalával egyenértékű szolgáltatással tudjuk a vevők igényeit kielégíteni.

Történetünk

1994

A Linzi Kft. megalakulása.

1997

Budapest XIX. kerületében Kispesten, az Esze Tamás utcában egy nagyméretű, bérelt telephelyre költöztünk.

2001

Budapest XVIII. kerületében saját telket vásároltunk, hogy felépíthessük az új telephelyünket.

2003

Az első ütemben megépült székhelyünk hátsó épülete, összesen 300 négyzetméter területen. Irodák és a raktár, valamint a kiszolgáló területek.

2006

Belekezdtünk az infrapanelek forgalmazásába.

2007

Felépült a második csarnokunk is. Most már összesen 600 négyzetméternyi területtel rendelkezünk, szép új iroda-bemutatóteremmel, kibővített raktárral.

2011

Újabb beszállítóval, egy nagy múltú spirálkábel-gyártóval is felvettük a kapcsolatot, hogy gyorsabban és olcsóbban tudjuk a spirálkábeleket beszerezni.