Kábelek, vezetékek, szerelvények és infrafűtés

Fő profilunk bármilyen általános és speciális (erős- és gyengeáramú, elektronikai és adatátviteli, olaj- és vegyszerálló, halogénmentes, hőálló, hőkompenzációs stb.) kábelek és vezetékek forgalmazása, valamint általános villanyszerelési anyagok, csövek, csatornák, lámpák beszerzését is vállaljuk. Specialitásunk a különböző felhasználási területeken alkalmazott spirálkábelek beszerzése, gyártatása. Termékeinket főleg német és osztrák cégektől szerezzük be.

MIÉRT ÉRDEMES ONLINE AJÁNLATOT KÉRNIE?

Könnyen és gyorsan kitöltheti online ajánlatkérőnket, így kollégáink már az Ön konkrét igényeinek ismeretében, felkészülten tudják felvenni Önnel a kapcsolatot egy konkrét, szakmailag is előkészített árajánlattal.

Kérje ajánlatunkat most!

Fő beszállítónk a német székhelyű HELUKABEL nemzetközi kábelgyártó és forgalmazó, amelynek magyarországi képviselete vagyunk. A HELUKABEL raktári programjában több mint 30.000 féle árucikk található – a kábeleken kívül csatlakozók, tömszelencék, saruk és egyéb szerelési anyagok. Vállalkozásunk alapelve, hogy gyors, megbízható és pontos szállítással, a gyártók színvonalával egyenértékű szolgáltatással tudjuk a vevők igényeit kielégíteni. Mindezt a lehető legjobb áron, igény és megegyezés szerint házhozszállítással is vállaljuk. A fenti alapelvek megőrzése érdekében 2001-ben bevezetésre került cégünknél a DIN ISO 9002 :1996 minőségbiztosítási rendszer, és megszereztük az erről szóló tanúsítást. 2003 októberében megkaptuk a DIN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer tanúsítását.